Visual

Over EuroSoccerAdvice The Next Generation

Intermediair met voetbalhart & gras tussen de tanden

The Next Generation is niet zomaar een term. Wij zijn elke dag bezig met het talent dat morgen wordt toegezongen. Met meiden en jongens die iets extra’s hebben en die er alles voor willen doen om het volgende niveau te halen. Samen bepalen we de toekomst.

Voetbal is een teamsport. Je traint samen, rouwt als groep en viert de winst met elkaar. Toch is de concurrentie groot. Hoe zorg je ervoor dat je er staat op de momenten dat het moet? Als speler wil je bezig zijn met het perfectioneren van je techniek, je fysieke en geestelijke conditie en met je toegevoegde waarde voor het team. Hoe tackle je dat allemaal tegelijkertijd?

Wij willen dat jij het maximale uit je carrière haalt en nemen die zaken ernaast graag uit handen. Toch zijn we ook eerlijk over de (on)mogelijkheden en de nadelen bij de keuzes waar je voor staat. Wat voor impact heeft een nieuwe stap en welke kansen levert het op voor jou en je omgeving? Benieuwd naar het team achter EuroSoccerAdvice en achter jou?

Team EuroSoccerAdvice

Dirk van Burik

Directeur - Geregistreerd Intermediair

In vijfendertig jaar heb ik heel wat meegemaakt in het voetbal. Als centrale verdediger van o.a. Ajax, NAC, FC Utrecht en Hertha BSC, maar ook in mijn rol van agent. Samen hoogte- en dieptepunten meemaken, die intensiteit is met niets te vergelijken. Volle stadions, blessures, transfers en het feit dat iedereen een mening over je heeft. Het is fantastisch om samen met de professionals van EuroSoccerAdvice de gevestigde spelers, speelsters en jonge talenten zo goed mogelijk te begeleiden in hun voetballoopbaan.

Richard Stricker

GEREGISTREERD INTERMEDIAIR - SPELERS BEGELEIDER

Als voetballer speelde ik op de rechterflank en als centrale verdediger. Ik maakte meters bij o.a. FC Den Bosch en Telstar. Bij de volgende clubs in mijn carrière heb ik allerlei functies mogen uitvoeren, van Hoofd jeugdopleiding tot aan Technisch Manager en van Jeugdtrainer tot aan Hoofdcoach van het eerste elftal: FC Den Bosch, PSV Eindhoven, FC Volendam, Royal Antwerp FC en bij Sparta Rotterdam. Ik was zeer gedreven en heb alles met ziel en zaligheid ingevuld. En dat doe ik na 29 jaar nog steeds. Ik ren de benen uit mijn lijf voor de talenten die ik begeleid. Voetbal en mijn gezin zijn mijn leven. Warmte, vertrouwen en eerlijkheid staan voor mij centraal, juist in de harde voetbalwereld. Dat voel ik ook bij EuroSoccerAdvice. Dat maakt ons dan ook een sterk team.

Oswald Snip

GEREGISTREERD INTERMEDIAIR - SPELERS BEGELEIDER

Voor mij is voetbal een lifestyle. Na mijn actieve carrière als voetballer, waarin ik betaald voetbal heb mogen spelen bij HFC Haarlem, FC Den Bosch, Top Oss en VVV Venlo, wilde ik me graag verdiepen in het herkennen van talent en het verder ontwikkelen van dit talent. Dit begon als jeugdtrainer in de opleiding van FC Volendam en ontwikkelde zich door middels het bezoeken en analyseren  van vele voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland. Vervolgens ben ik voor mezelf aan de slag gegaan als Intermediair waar ik gelieerd was aan een in de UK gevestigde agency. Als “verbinder” staan loyaliteit, eerlijkheid en kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. Samen met de EuroSoccerAdvice familie, zet ik mijn passie en ervaring graag in om de talenten van morgen te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Sergiño Cruden

Spelers Begeleider

Sinds jong ben ik elke dag met voetbal bezig. Ik voetbalde in de jeugd van FC Utrecht en voor amateurclubs als SV Lelystad, VV Unicum en ASC Waterwijk. Op mijn 17e had ik al veel interesse in het scouten en begeleiden van spelers. Deze interesse en de liefde voor de sport hebben ertoe geleid dat ik nu met veel plezier talenten begeleid binnen EuroSoccerAdvice.

Dennis Nederlof

Spelers Begeleider

Voetbal is pure, positieve energie. Niet voor niets ben ik al 30 jaar als speler en 16 jaar als keeperstrainer betrokken bij de sport. Op mijn 8e startte ik als voetballer bij Ajax, maar al snel kwam ik op de goal te staan. Ik speelde bij HFC Haarlem en verschillende amateurclubs en was later als keeperstrainer betrokken bij clubs als Ajax, AZ en Volendam. Mijn betrokkenheid is nog altijd even groot. Ik zal er altijd zijn voor onze spelers, daar kunnen zowel onze talenten als hun familie op vertrouwen.

Gerard Timmers

Spelers Begeleider

Voetbal betekent voor mij vriendschap, gelijkheid, ontwikkeling en winnen. Vanaf mijn 16e werd ik verliefd op zaalvoetbal en al snel werd ik geselecteerd voor nationale zaalvoetbal selecties. In 1989 werd Nederland 2e op het WK Zaalvoetbal. Ik was de keeper van het O23 team en trainde het hele jaar met de WK-selectie. Naast vele mooie momenten als speler heb ik die later ook ervaren als trainer, coach, sportmanager en talentscout. Als voetbalagent stimuleer ik autonomie en een groei-mindset, zodat spelers intrinsiek gemotiveerd zijn zich maximaal te ontwikkelen. Zowel als speelster als mens. Dat betekent maatwerk, transparantie, onvoorwaardelijke steun en samenwerken met de speelsters, clubs en betrokkenen.