Visual

Diensten

Transparantie en eerlijkheid zorgen voor vertrouwen en langdurige successen.

Wij behartigen de belangen van voetballers en voetbalsters. Jongens en meiden, talenten en ervaren spelers. We zijn één familie. De uitgangspositie is maatwerk, zowel op het gebied van zakelijke, fysieke als mentale begeleiding. Als voetbalintermediair gaan we voor de lange termijn. Het gaat om een carrière, niet om een enkele wedstrijd.

 

Iedere voetballer en voetbalsters heeft zijn of haar eigen uitdagingen en doelen. Met onze totaalaanpak zorgen we dat elke speler/speelster ondersteuning op maat krijgt. Van extra trainingen tot mentale begeleiding en van lifestyle coaching tot fysiotherapie. Ons netwerk van specialisten is ‘part of the family’. De lijnen zijn kort en het contact is intensief. Onze expertise, jouw winst.

 

Extra voetbaltrainingen
Fysieke trainingen
Fysiotherapie
Voedingsadvies
Mentale begeleiding
Lifestyle coaching

Als zaakwaarnemer sluiten we de deal tussen spelers/speelsters en clubs. We scouten, leggen de contacten, voeren de onderhandelingen en zorgen voor het benodigde papierwerk. We geloven in de klik en in een fair deal voor beide partijen. Bij ESA kun je terecht voor contractbemiddeling bij transfers, financiële begeleiding en juridisch advies.

 

Contractbemiddeling
Transferbegeleiding
Financiële begeleiding
Juridische advies
Sponsoring

Veel Beter fysio
Thuiszitten, rusthouden en wachten tot je blessure verdwijnt is geen optie. Veel Beter vindt dat je er alles aan moeten doen om optimaal te genezen. Daarvoor gebruikt deze fysio een eigen behandelvisie: resultaatgericht en onderbouwd. Jij gaat Veel Beter naar buiten dan je naar binnen kwam.

Josette van Toor
Met de juiste, persoonsgerichte voeding, voorkom of bestrijd je klachten als verminderde weerstand, vermoeidheid, maag- darmproblemen en zelfs blessures. Josette helpt sporters meer grip te krijgen op hun voedingspatroon en het maximale uit zichzelf te halen.

Amplify Sports
Alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen sporten en herstellen vind je bij Amplify Sports. Producten en diensten van toonaangevende merken voor topsporters die elke dag het maximale uit hun carrière willen halen. Van atleten, voor atleten!

Sci Sports
Hét platform voor werving, analyses en next gen data in de voetbalwereld. Met 180.000 aangesloten spelers, actief in 250 competities over de hele wereld profiteren zowel voetbalclubs als agentschappen dagelijks van deze kennisorganisatie.

SocialBT
SocialBT zorgt ervoor dat je als speler of organisatie professioneel vertegenwoordigd wordt op social media en via digitale marketing. Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram worden binnen jouw stijl van de juiste posts en reacties voorzien.

 

Wyscout
InStat is specialist in het analyseren van sportprestaties, dat professionele tools biedt voor de evaluatie en scouting van individuele en teamprestaties. Fitnessanalyses en in-house panoramische filmtechnologie op het hoogste niveau van FIFA.